Magnus Felldin

Samordnande byggledare

Magnus är utbildad Civilingenjör väg- och vattenbyggnadsteknik, med inriktning mot anläggningsteknik vid Luleå Tekniska Universitet. Han har sedan millennieskiftet arbetat med främst stora infrastrukturprojekt, ofta tunnelentreprenader men även något större motorvägsprojekt som även inkluderat en hel del broar. Han har främst arbetat i Sverige men även utomlands på bland annat Färöarna och i Polen. Magnus har även erfarenhet av projekt inom järnvägsbyggnation och telecom

Magnus har arbetat för stora företag som NCC, Veidekke och nu senast Implenia där Magnus anställdes som projektchef tunnel på projekt Förbifart Stockholm, två etapper. 

Några av uppdragen som sticker ut under dessa snart 25 år är Norrströmstunneln, FSE403 Johannelund och FSE410 Lunda, samt det stora vägprojektet A2 i Polen.

Magnus har genom alla sina uppdrag arbetat med produktions- och teknikfrågor men även projektledning, projektstyrning, krisledning och ledarskapsfrågor.  Magnus har även ett stort fokus på arbetsmiljö för att skapa rätt förutsättningar för en säker arbetsplats på projekten. 

Privat så bor Magnus med Kerstin i Bollstanäs, norr om Stockholm och har två utflugna vuxna barn. På fritiden paddlar Magnus gärna kajak, vandrar, spelar golf och åker slalom när han inte ägnar sig åt sina motorcyklar.

Med det nya uppdraget på Theta kliver Magnus över på beställarsidan.

”Jag är stolt och ser fram emot att bli del av team Theta engineering med all den samlade kompetens som finns här”.

Mob +46 70 612 03 86 Epost: magnus.felldin@thetaengineering.se