Hej världen!

Posted on

Välkommen till oss på THETA Engineering AB

Välkommen till THETA Engineering AB, ett av Sveriges ledande konsultföretag inom Bygg- och Anläggningsteknik med teknisk projektledning i stora infrastrukturprojekt.
Vi har en gedigen erfarenhet inom området och har samlat branschens mest erfarna och kompetenta medarbetare under ett tak.
Vi växer och letar efter nya och kunskapshungriga medarbetare!
Känner du för att jobba med ett starkt och kompetent team där du ständigt får komplettera, förnya och förstärka dina kunskaper, är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi sätter våra medarbetare i fokus och har kompetensutveckling som vårt största mål och med en medveten balans mellan jobb och fritid, anser vi att vi producerar som bäst.
Vår spetskompetens ligger i projektledning, projektplanering och kalkyl samt kostnadsstyrning och därför söker vi medarbetare med kompletterande kompetenser i dessa områden. Idag jobbar vi med bland annat Stockholms Läns Landsting, Förvaltningen för ny Tunnelbana, Slussen med flera, med projektplanering och projektledning så vi anser nya medarbetare från erfarenheter från andra som högst attraktiva.
Välkommen till ett mycket lärorikt och spännande företag – THETA Engineering AB.

One thought on “Hej världen!

  1. Hej! Det här är en kommentar.
    Gör så här om du vill radera en kommentar, logga in och visa kommentarerna till inlägget. Där kan du välja om du vill redigera eller radera dom.

Comments are closed.